29 Ağustos 2016 Pazartesi

Sarı Saçlar ve 2 Harika Bakım Ürünü

Merhabalar ; Blogumu ve instagramımı açtığımdan beri bana en çok saçlarımla ilgili sorular geliyor özellikle evde dip boyası yazımdan sonra o kadar çok dm aldım ki deneyenler fotoğraf atanlar hepsi beni çok mutlu etti. O yazımda da bahsettiğim gibi dip boyamı her ay kendim yapıyorum Loreal 9.1 ya da 8.1 ile arada da sarı balyajlar attırıyorum saçlarıma fakat son bir yıldır kuaföre neredeyse hiç gitmedim.Kpss'ye hazırlandığım için kendimde en ufak bir değişiklik bile yapmak istemedim.Şimdi sınav bitti gitti etkilerinden de kurtulmak ve yenilenmek için doğruca kuaförün yolunu tutup saçlarımı katlı kestirip o çok sevdiğim sarı balyajlardan yaptırdım.Bu yazımda sizlerle hem yeni saç rengimi paylaşacağım hem de bugüne kadar kullandığım en mükemmel 2 saç bakım ürününden bahsedeceğim.

Saçlarımın kesimini ve rengini net görebilmeniz için gün ışığında ve evde çekilmiş iki farklı fotoğraf ekliyorum.Burada dip rengim Loreal excellence 8.1 küllü koyu sarı uçları da krepe balyaj. Bu arada saçlarınızı katlı kestirirseniz şekil verdiğiniz zaman çok daha hoş ve havalı duruyor bence tabiki zevkler tartışılmaz :)




Tabii zaten kuru ve kalın telli olan saçlarım iyice kurudu bu işlemlerden sonra ..Kuaför fön çekerken saçıma Nashi argan yağı sürdü ve tavsiye etti 115 lira! 115 mi yok kalsın cınım zaten balyajlara bir ton para ödeyip çıkıcam dedim içimden ve çıktım.
Ama içim içimi yiyor O saçları sarı yaptıysak bakımlı,ışıl ışıl bir sarı olucak çalı süpürgesi sarısı olmayacak !Ertesi gün kuaför malzemeler satan bir dükkana gittim ve aynı yağı 70liraya alıp çıktım. İnternetten baktığımda da trendyol gibi sitelerde gayet makul fiyatlara alınabiliyor.Aman kızlar kuaförden bakım kremi yağı  falan almayın çok güzel kazıklıyorlar.

*Nashi argan yağı anında emiliyor ve hiç yağlı bir his bırakmıyor .
*Muhteşem kokuyor .Ve o harika koku saçta uzun  süre kalıyor.
*Kıvamı oldukça yoğun saçıma su gibi saç serumları sürerken bunun bir kaç pompası tüm saçıma yetiyor.
*Mat saçlara anında canlı ve parlak bir görünüm veriyor.
                                      




Bir de yıllar önce alıp çok severek kullandığım yanan saçları bile onarabilen selective ammino keratin  bakım maskesini aldım.Ben eskiden kuaför malzemeleri satan dükkandan almıştım ama artık Gratislerde de satılıyor.
Bu ürünün kokusu da çok güzel miss gibi muzlu milkshake gibi bir kokusu var.
Bu maskeyi bir çok şekilde kullanabilirsiniz ama en etkili yöntem saçlarınızı yıkadıktan sonra fazla suyu sıkıp bu maskeyi sürüp saçınıza sıcak bir havlu sarmanız ve bu şekilde yarım saat bir saat beklemeniz sıcaklıkla birlikte keratin saça tam olarak işliyor ve mükemmel bir sonuç alıyorsunuz.

Kızlar saçlarımı yıkadıktan sonra bu maskeyi yapıyorum ve duruladıktan sonra havluyla saçımın nemini alıp biraz argan yağı sürüp kurutuyorum. İyice kuruttuktan sonra tekrar argan yağı sürüp şekil veriyorum ve sonuç kuaför fönü gibi pürüzsüz parlak saçlar !

Beni instagramdan takip etmek için Tık Tık!


56 yorum:

  1. Merhaba bn diperimi oryalle actim ve sonra kuaföre gittim saçımı küllü bı renk yaptu çok koyu değil saçma bi acik kahve gibi oldu hiç hoşuma gitmedi 9.1le boyasam diplerimi nasıl olur sizce cevap verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. Gebze Evden Eve Nakliyat.Çalışanlarımızı sıkı bir eğitimden geçirerek gebze evden eve nakliyat olarak asansörlü taşıma hizmeti veriyoruz.Asansörlü taşıma sayesinde eşyalarınızı hiç bir problem yaşamadan taşıyoruz.Uygun fiyatlara eşyalarınızı taşıtmak için gebze nakliyat adlı internet sitemizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  3. Replika Saat
    Replika Saat olarak şık ve kaliteli aksesuarlarımız ile sizlere keyifli bir alışveriş sunuyoruz. Saat Port ile aradığınız kaliteye ve aksesuarlara sizler de sahip olabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  4. Afyon Temizlik Firmaları olarak firmamız ev temizliği, dış cephe temizliği ve bir çok temizlik hizmeti vererek sizi temizlik derdinden kurtarıyoruz.Detaylı bilgi için internet sitemizi ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. Ankara Evden Eve Nakliyat
    Ankara Evden Eve Nakliyat olarak sizlerin taşınma konusunda profesyonel ve kaliteli bir hizmet almanızı sağlıyoruz. Her bütçeye uygun hizmetlerimiz için Yılmaz Nakliyat ile iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil
  6. Lokma İstanbul alanında hizmet vererek hayır lokması dağıtıyoruz.Özel günleriniz için lokma dağıttırmak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  7. Etimesgut evden eve nakliyatEtimesgut evden eve nakliyat hizmetimizi tercih ederek sizlerde en kısa sürede yeni evlerinize taşınabilirsiniz. Hizmetimizle taşınarak asla sorun yaşamazsınız. Buradan bize ulaşarak hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  8. Evden Eve Nakliyat Ankara
    Evden Eve Nakliyat Ankara olarak hizmette müşterilerimize her zaman kolay ve sorunsuz bir taşınma süreci sunmaktayız. Uygun bütçe ile kaliteli bir hizmet almak için Ersoy Nakliyat ile iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil
  9. Evden eve nakliyat alanında uzmanlaşan firmamız Kocaeli Evden Eve Nakliyat müşterilerimizin memnuniyetini sağlamaktayız. Sigortalı nakliyat hizmeti vererek eşyalarınızı herhangi bir problem yaşamadan taşıyoruz.Detaylı bilgi için marina nakliyat adlı websitemizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  10. Hublot Saat
    Hublot Saat ile sizler de normalden daha uygun fiyatlarımız ile son derece kaliteli aksesuarlarımıza kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Eta Saatler ile online alışveriş ayrıcalığını keşfedin.

    YanıtlaSil
  11. Gülüş Tasarımı
    Gülüş Tasarımı ile hastalarımızın diş ve ağız yapısından kaynaklı şikayetlerinde dişlerinin daha estetik ve temiz görünmesini sağlıyoruz. Uzman hekimlerimizin de tavsiye ettiği tedavimiz ile sizler de memnun kalacaksınız.

    YanıtlaSil
  12. Bir https://www.tesakademya.com/tr
    olarak sağladığımız bütün hizmetlerde en ekonomik ve en yüksek teknolojide tedavilerimizi sunmaktayız. Her zaman en büyük hedefimiz hastalarımızı en kaliteli hizmet alması ve klinik olarak sektörde lider firma olmak en büyük hedeflerimiz arasında yer almaktadır.

    YanıtlaSil
  13. Zirkonyum Diş Kaplama
    Zirkonyum Diş Kaplama ile uzman hekimlerimiz hastalarımızın diş yapısına ve görünümüne bağlı kaliteli malzemeler ile kaplama yapmaktadır. Kaplama ile dişleriniz daha sağlıklı ve estetik bir yapıya kavuşmaktadır. Sizler de ağız ve diş sağlığınız için web sitemizden bizlere ulaşınız.

    YanıtlaSil
  14. Ankara Evden eve nakliyat olarak ankaranın her yerinde her ilçesinde hizmet vermekteyiz. kırılabilecek eşyalarınızın üzerine kırılabilecek ibaresi koyarak eşyalarınızın daha özenle taşınmasını sağlıyoruz.Detaylı bilgi için websitemizi ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  15. Çankaya Nakliyat alanında hizmet veren firmamız ankara damla nakliyat adlı firmamız ankaranın her ilçesinde hizmet vermekteyiz. 25.Kata kadar çıkan asansörlerimiz ile eşyalarınızı daha hızlı bir şekilde taşıyarak zamanınızdan tasarruf ediyoruz.Detaylı bilgi için websitemizden randevu alarak veya bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  16. Zirkonyum kaplama fiyat
    ları uzun yıllar diğer klinkler tarafından en ekonomik şekilde sunulmaktaydı. şimdilerde sektörde Zirkonyum kaplama fiyatları en yüksek şekilde sunulmaktadır. Klinik olarak en ekonomik şekilde sağlamaya devam etmekteyiz.

    YanıtlaSil
  17. Kanal Tedavisi fiyatı olarak en uygun ve en kaliteli hizmeti yıllardır veriyoruz ve hala devam etmekteyiz.Dişiniz ile ilgili her türlü tedaviyi yapıyoruz.Detaylı bilgi için websitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  18. Yenimahalle Evden Eve Nakliyat
    hizmetini sizlere en uygun ve en yüksek teknolojide ve en yüksek güvence altında hizmetlerimizi sizlere sunmaya devam ediyoruz. Her zaman kaliteli şekilde hizmetlerimizi sunmaya devam ediyoruz.

    YanıtlaSil
  19. Gölbaşı evden eve nakliyat olarak sizlere parça parça eşya taşımacılık hizmeti sunarak kargo şirketlerine verip eşyalarınızı riske atmak yerine bizleri tercih ederek eşyalarınızı taşıtabilirsiniz.Detaylı bilgi ve randevu için internet sitemizi ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  20. cep telefonu tamiri
    hizmetini sizlere sunarak sektördeki en yenilikçi hizmetleri sağlayan cep telefonu tamiri firması olmaktayız. Müşterilerimize her zaman yüksek bir güvence sağlamaktayız. Sizlerde hemen bize ulaşın hizmetlerimizden ehemen yaralanın.

    YanıtlaSil
  21. Fatih Depolama olarak sizlere hizmet veren firmamız depolama alanında en kaliteli hizmeti sunarak sizlerin memnuniyetini kazanıyor.Eşyalarınıza zarar gelmeden depolama hizmeti almak istiyorsanız websitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  22. Kanal Tedavisi Fiyatları
    adı altında en ekonomik ve en kusursuz şekilde sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. En eğitimli personellerle hizmetlerimize uzun yıllar daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz.

    YanıtlaSil
  23. Rolex Saat Fiyatları
    Rolex Saat Fiyatları olarak özel ve özgün tasarımlara sahip aksesuar koleksiyonlarımız ile sizler de yaptığınız alışverişin tadını çıkarabilirsiniz. Aynı gün kargo seçeneği ile Eta Saatler uygun fiyatlar sunmaktadır.

    YanıtlaSil
  24. Rolex Saat Fiyatları
    Rolex Saat Fiyatları olarak şık ve yüzden fazla farklı ve özel tasarıma sahip aksesuarlarımız ile sizler de keyifli bir alışveriş yapın. Tarzınıza şıklık katacak aksesuarlar için web sitemizden ulaşınız.

    YanıtlaSil
  25. Eskişehir Temizlik olarak eskişehirde en uygun ve en kaliteli temizlik hizmetini sunarak her türlü temizlik hizmeti sunuyoruz.Evinizi,ofisinizi temizletmek istiyorsanız akçaylar temizlik adlı websitemizi ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  26. Ankara Boyacı ile sizlere boya hizmetini en uygun ve en kaliteli şekilde sunarak evinizi boya derdinden kurtarıyoruz.Randevu ve detaylı bilgi için ankara boyacı adlı websitemizi ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  27. alanında en uzman personeller ile ekonomik bir şekilde sizlere sağlamaya devam ediyoruz. Sizlerde hemen bize ulaşarak hizmetlerimizden hemen yararlanın. uzun yıllar boyunca kaliteli ve en ekonomik şekilde hizmet veren firmamız hizmetlerimize en hızlı şekilde devam ediyoruz. Eşya Depolama
    hizmetini sizlere sağlamaya devam etmekteyiz.

    YanıtlaSil
  28. Mersin Asansörlü Taşımacılık olarak profesyonel çalışma ekibimizi öncelikle sıkı bir eğitimden geçirerek taşımacılık alanında uzmanlaştıktan sonra çalışmaya başlatıyoruz.Alanında uzman personellerimiz sizlerin memnuniyetinizi kazanıyor.Randevu ve detaylı bilgi için websitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  29. Nevşehir Diş Hastanesi olarak sizlere diş tedavisi hizmetini en uygun fiyata ve en kaliteli şekilde sunarak sizlerin memnuniyetini kazanmaya devam ediyoruz.Nevşehirde hizmet veren kliniğimiz dişiniz ile ilgili her türlü sorunu çözüyoruz.Randevu ve detaylı bilgi için websitemizi ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  30. Afyon Halı Yıkama konusunda uzman personellerimiz sizlerin halılarını en kaliteli ve en ekonomik fiyatlara yıkayarak sizlere teslim ediyoruz.Randevu ve detaylı bilgi için afyon zirve temizlik adlı websitemizi ziyaret ederek bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  31. Mamak Evden Eve Nakliyat olarak ankarada hizmet veren firmamız eşyalarınızı en ekonomik ve en kaliteli şekilde taşıma hizmeti sunuyoruz.Randevu ve detaylı bilgi için yavuz nakliyat adlı internet sitemizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  32. Ankara İmplant
    tedavimiz ile sektörün en profesyonel firması olmaktayız. Uzun yıllar boyunca kusursuz şekilde sizlere tedavilerimize devam etmek için tedavilerimiz geliştirmeye devam ederek hizmetlerimizi sunmaktayız.

    YanıtlaSil
  33. Çayyolu Evden Eve Nakliyat
    Çayyolu Evden Eve Nakliyat ile müşterilerimizin maddi veya manevi bir kayba uğramadan güvenli bir şekilde hizmet almalarını sağlamaktayız. Zaman kaybetmeden ve sorun yaşamadan taşınmak istiyorsanız Usta Nakliyat ile iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil
  34. Rolex Saat Fiyatları
    Rolex Saat Fiyatları olarak müşterilerimize online mağazamız ile her zevke ve tercihe uygun normalden daha hesaplı bütçe ile aksesuar koleksiyonlarımızı sunuyoruz. Kaliteli ve keyifli alışverişin adresi Saat Port ile sizler de ayrıcalıklardan yararlanın.

    YanıtlaSil
  35. Diş Kaplama
    Diş Kaplama tedavisi ile diş ve ağız yapınızın daha sağlıklı olmasını sağlayabilirsiniz. Tedavilerimizde birçok kaplamanın bulunduğu ve dişlerinizin doğal görünümünü kaybetmeden sizlerin daha sağlıklı dişlere kavuşmanızı sağlıyoruz. Detaylı bilgi ve randevu için web sitemizden ulaşınız.

    YanıtlaSil
  36. Bahçelievler Evden Eve Nakliyat ile bahçelievlerde hizmet vererek bahçelievler halkının güvenini kazanarak tercih edilen firma olduk.Sadece eşya taşıma değil depolama hizmeti de vererek sizlerin memnuniyetini kazanıyoruz.Detaylı bilgi için websitemizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  37. Ankara Şehirler Arası Nakliyat
    Ankara Şehirler Arası Nakliyat ile sizler de sorunsuz ve kaliteli hizmetimizden uygun fiyatlar ile yararlanmanızı sağlıyoruz. Eşya taşıma konusundaki profesyonelliğimiz ile sizlerde sorunsuz bir nakliyat hizmeti alabilirsiniz. Ersoy Nakliyat ile iletişime geçip kaliteli bir hizmet alabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  38. Ankara Gülüş Estetiği olarak ankarada hizmet veren kliniğimiz yılların tecrübsi ile sizlere en kaliteli hizmeti sunuyoruz. Detaylı bilgi ve randevu için internet sitemizden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  39. Güngören Asansör Kiralama sizlere daha iyi hizmet vermek için her geçen gün kendini geliştiriyor ve büyütüyor güvenli asansör taşımacılığındaki en iyi adres naklistan Türkiyenin her yerinde sizlerle.

    YanıtlaSil
  40. ağrı evden eve nakliyat
    Deneyimli vizyon sahibi ekibimiz ile sizlere en iyi hizmeti sunabilmek adına 7/24 performansımız ile sizlerin memnuniyetini elde etmeyi arzuluyoruz...

    YanıtlaSil
  41. kaliteli bir hizmet zinciri sunan nakliyat firması arıyorsanız düzce öztürkler nakliyat sizler için doğru bir tercih olacaktır.İşlerinde usta çalışanlar sayesinde eşyalarınızı özenle taşıyıp teslim etmekle beraber 7/24 hizmet vermekteyiz...

    YanıtlaSil
  42. öztürkler nakliyat

    kaliteli bir hizmet zinciri sunan nakliyat firması arıyorsanız düzce öztürkler nakliyat sizler için doğru bir tercih olacaktır.İşlerinde usta çalışanlar sayesinde eşyalarınızı özenle taşıyıp teslim etmekle beraber 7/24 hizmet vermekteyiz..

    YanıtlaSil
  43. Hira oto kurtarma
    Hira oto kurtarma firmamız sizlere 7/24 kesintisiz hizmet vermek adına tecrübeli,usta şöförlerle beraber çalışmakta...

    YanıtlaSil
  44. nakilistannakliyat
    Son nesil asansörlü nakliyat araçlarımız ve işlerinde deneyimli çalışanlarımız ile siz değerli müşterilerimize son derece kaliteli bir hizmet sunmaya devam ediyor.Sizlerde bu hizmetimizden yararlanmak isterseniz 7/24 iletişime geçebilirsiniz...

    YanıtlaSil
  45. bakırköy evden eve nakliyat
    Firmamız sizlere taşınma süreci boyunca işlerinde deneyimli ekibimiz ile en titiz ve en kaliteli performansı gösteriyor.Taşınma olgusunda güvenlik önlemleri çok mühim bir husustur bizlerde eşyalarınızı son derece güvenlik önlemleri altında ve ustalarımızın gözetimi altında gideceği konuma kadar taşıyoruz.Üst düzey ve pratik bir taşınma performansı gerçekleştirmek istiyorsanız bizlerle iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil
  46. bolu evden eve nakliyat
    bolu evden eve nakliyat firması olarak sigortalı nakliyat, paketleme-ambalaj, şehir içi nakliyat, şehirler arası nakliyat, eşya depolama ve daha bir çok hizmetimiz bulunmaktadır kaliteli ve güvenilir bir firmayız. hizmetlerimizden her zaman yararlanabilirsiniz. bizimle iletişime geçebilirsiniz.

    YanıtlaSil
  47. Mamak nakliye Mamak nakliye işlemi için özel bir şekilde paketleme malzemeleri kullanarak bu işlemleri gerçekleştiriyoruz. Böylece hiç bir sıkıntı yaşamıyorsunuz.

    YanıtlaSil
  48. Karapürçek nakliye Karapürçek nakliye sizlere sunduğu kaliteli hizmet ile müşterilerinin memnuniyetini artırmaya devam ediyor.

    YanıtlaSil
  49. Yenimahalle nakliye Taşımacılık sektöründe edindiğimiz tecrübe neticesinde Yenimahalle nakliye olarak siz değerli müşterilerimize en iyi hizmet kalitesini sunuyoruz.

    YanıtlaSil
  50. Sincan nakliye Sincan nakliye konusunda sizden gelen özel istekler doğrultusunda hareket eder. Bunun için müşteri memnuniyetli odaklı bir hizmet sağlanmış olur. Amacımız yalnızca para kazanmak olmadığı için sizin eşyalarınız bizim eşyalarımız mantığından yola çıkarız.

    YanıtlaSil
  51. Çayyolu nakliye Çayyolu nakliye firması ev taşıma faaliyetlerinizi profesyonel ekip ile sorunsuz şekilde gerçekleştirmektedir.

    YanıtlaSil
  52. Ankara şehirler arası taşımacılık Ankara şehirler arası evden eve nakliyat ihtiyacınız halinde firmamız size uzman çalışanlarıyla hizmet sağlayarak eşyalarınızın zarar görmeden yeni yerlerine ulaştırılmasını sağlayacaktır.

    YanıtlaSil
  53. Parça nakliye Parça nakliye konusunda her zaman siz değerli müşterilerinin beklentilerini karşılamıştır.

    YanıtlaSil
  54. Keçiören nakliye Keçiören nakliye hizmeti uzmanlık isteyen bir hizmettir. Bu nedenle evinizi taşıtmak istediğiniz firmanın mutlaka bu alanda tecrübeli ve donanımlı olması gerekir.

    YanıtlaSil