6 Mart 2016 Pazar

Hafifeal.com alışverişim ( pastel Day long lipcolor kissproof 12 07 05)

Uzuunca bir aradan sonra yeniden merhabalar, uzuun ders saatleri, yoğun kpss maratonunda kendime ayırabildiğim şu kısıtlı zamanlar ne kadar kıymetli oldu bir bilseniz,  bloguma yazı yazmayı o kadar özlemişim ki...Neyse lafı fazla uzatmadan başlıyorum.
                         

   Beni İnstagramdan ya da blogumdan takip edenler bilir pastel in kalıcı rujlarına olan aşkımı..

    Pastel Day long lipcolor kissproof rujlar tam anlamıyla çekirdek gibi bir kere başladın mı bir de şu rengini deneyim bu rengi de olsun derken bağımlısı olup çıkıyorsun benimki de o hesap elimde 5 rengi olsa da mağazalarda bir türlü bulamadığım renklere kafayı takmış durumdaydım( özellikle 05 ve 07) sonunda Hafifeal.com da stoklarda bulunca bir de 50 lira üzeri alışveriş de kargo bedava olunca 12 , 05 , 07 numaralarını hemen sepete attım bir de çocukluktan beri vaz geçemediğim dalin şampuanı tabiki (fırça temizliği,  göz makyajı temizleme ve hatta bazen duş jeli olarak bile kullanıyorum dalini) kokusu tuhaf bir mutluluk verip çocukluğuma götürüyor sanki :)

 Acaba şampuan gelirken dökülür mü gibi endişelerim vardı ama alışveriş yaptığım siteden çok memnun kaldım çünkü ürünleri resmen mumlayayıp göndermişlerdi kat kat havalı poşetlere sarılıp daha sonra kutulanmıştı. Alışverişimin her aşamasında mail ile bilgilendirme sağladılar ve çok kısa sürede eline ulaştı kargom bu yüzden benim için çok güzel bir alışveriş oldu siz de siteye bir göz atmak isterseniz linkini şuraya bırakıyorum  https://www.hafifeal.com Aldığım renkleri size göstermeden gider miyim aslaa! görseli hemen aşağı ekliyorum ve yazımı okuyan herkesi kocaman öpüyorum.. Hoşçakalın :)


pastel day long kissproof  07 05 12 numara


İnstagramdan beni takip etmek istersen Tık Tık !

6 yorum:

  1. 12 numaraya bayıldım <3 İnternet sitesini ilk kez duyuyorum bir göz atmalı :) Güzel bir alışveriş olmuş güle güle kullan hepsini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederiim :) Evet 12 numara günlük kullanım için harikaa bir renk ben de en çok onu sevdim her makyajla uyuyor :)

      Sil
  2. 5 numaranın matlasmis halini instagramdan paylasmaniz mümkün mu dm atacağım size burda metalik bir renk gibi durmuş bir başkasının swatchinda çok daha mat ve tatlı bir pembe gibi görmüştüm çünkü acaba o mu yanıltıcı bir fotografti yardımcı olursanız çok sevinirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 5 numara kesinlikle metalik bir renk asla mat değil mat ve tatlı bir pembe olan 12 numara :)

      Sil
  3. hello dear sir/madam
    I read your blog for Hafifeal.com alışverişim ( pastel Day long lipcolor kissproof 12 07 05)a long time. That's why you are requested to add this post to our blog in your portal.
    Verify in our blog this blog.professionalmovers.in . We keep sharing your blog with us from time to time.
    thank you

    This is My Blog:- Packers And Movers Hyderabad

    YanıtlaSil