16 Nisan 2015 Perşembe

The Body Shop Yeşil Çay Seramonisi

Merhabalar; Uzun bir aradan sonra harika geçen bir etkinliğin yazısıyla başlıyorum 
Geçtiğimiz günlerde Bursa Koruparkta The Body Shop'un yeni serisi Yeşil Çay Seramonisi'nin tanıtım etkinliğine davetliydik .
                 

The Body Shop ekibi bizi o kadar sıcakkanlı karşıladı ki anlatamam.Bu konuda bütün ekibe özellikle çok teşekkür ediyorum hiç yabancılık çekmedik hepsi inanılmaz güleryüzlü ve nazikti.


The Body Shop, özellikle  benim gibi yeşil çay sevenleri çok mutlu edecek olan "Fuji Green Tea" serisini beğenimize sundu.

Japonya'nın Fuji Dağı'ndan elle toplanan ve özel olarak işlenen yeşil çay içeriği ile YENİ Fuji Green Tea vücut bakım serisi vücudunuzun ihtiyacı olan mükemmel detoks seramonisini sunuyormuş.Bunlar The body shopun tanımı benim izlenimimse tek kelime ile 'huzur' vizeler başlamadan 1 gün önce gitmiştik etkinliğe üzerimdeki stresi siz düşünün arttık.Mağazada çalan müzikler içtiğimiz yeşil çay,özenle yapılan el masajı,mis gibi kokularla son derece rahatlamış gevşemiş bi şekilde çıktık mağazadan.

Seride bulunan ürünler;
Fuji Green Tea Body Butter
Fuji Green Tea Arındıcı Sabun
Fuji Green Tea Vücut Peelingi
Fuji Green Tea Duş Jeli
Fuji Green Tea Banyo Çayı
Fuji Green Tea Banyo Demliği
Fuji Green Tea Vücut Losyonu
Fuji Green Tea Sorbe 
Fuji Green Tea Kolonya 
*Benim denediklerin içinde en çok beğendiklerim body butter ve kolonya oldu
Etkinlik sonunda hediye edilen arındırıcı sabun ve body butter'a bayıldım.Zaten the body shop body butter'da bir numara benim için çilekli olanını da yıllardır kullanıyorum , bunun da yarısı bitti bile şimdiden, yenisi kesinlikle alınacak!

Oraya kadar gitmişken makyaj malzemelerini kurcalamadan olur mu ıı ıh olmaz. Bu bayram şekeri niyetine yenebilecek tatlılıktaki farlarda ve özellikle o beyaz kajal eyelinerde aklım fena halde kaldı her an gidip alabilirim.

*Vee son olarak The Body Shop ürünleriyle makyajı yapılan güzeller güzeli  japonumuzz 

Bizleri bu etkinliğe davet eden The Body Shop ailesine ve Büşracığıma çok teşekkür ediyorum
Etkinliğe katılan arkadaşlarım

Büşra          Büşra Kızgın
Selma           Süpercellma




         

1 yorum:

  1. Hey we was just viewing Formula 41 Extreme your post on my Samsung Phone and I was wondering how well it will work on the new ipad coming out . Fleeting thought. Anyway thanks!If perhaps buying a pre-made food supply package merely doesnt suit your budget, then your best option would be to create your own emergency food supply. http://www.strongmenmuscle.com/formula-41-extreme/

    YanıtlaSil