21 Nisan 2015 Salı

Pastel Day Long Lipcolor Kissproof 17 - 18 Numara

Merhabalar; 
Bence parfüm kadar ruj da bi kadının imzasıdır, olmazsa olmazıdır... Yok efendim benim dudaklarım küçük, ince bana ruj yakışmaz diye birşey yok önemli olan doğru rengi ve yapıyı bulabilmek ve ben en nihayetinde kendime en yakıştırdığım ruju buldum !!! darısı başınıza :)

 

 Ruj kullanırken yaşadığım en büyük sorun markası ne olursa olsun dudağımda bir saatten fazla kalmamasıydı. Gerçekten o rujlara napıyorum bilmiyorum konuşurken birşeyler içerken bi bakıyorum hoop ruj yok olmuş... İşte hayatımın rujunu bu seriden bulmamın bir nedeni de bu çünkü bu rujlar gerçekten kalıcı! Siz onu silene kadar hiçbiryere gitmiyor. Hatta silmeye karar verince de gitmiyor.Etkili bir makyaj temizleyicisinden(mümkünse çift fazlı) faydalanmanız gerekiyor tamamen çıkması için.


*Watsons indirimde tanesini 13.5 lira gibi bir fiyata almıştım ve bence fiyatının çok üstünde performans sergiliyorlar. Yalnız her güzelin bir kusuru olduğu gibi bu arkadaşlar da biraz zor sürülüyorlar. Ben önce fırçasını kenara sıyırıp çok az ürünle dudak kenarlarımı belirginleştiriyorum(dudak kalemi gibi) daha sonra bütün dudağımdan tek kat geçiyorum. 
Sürdükten sonra saniyeler içerisinde kuruyup mat, kadife gibi çok güzel bir yapıya dönüşüyor.
Serideki rujların çoğu mat birkaç tane simli rengi var .
Pastel day long kissprof 18 numara (üst)  17 numara (alt)

     * Benim aldığım renklerden ilki 17 numara içerisinde çok minik altın simler bulunan bir şeftali rengi bana biraz the balm'ın hot mama allığını hatırlattı sanki onun ruj versiyonu gibi :) hem günlük kullanıma çok uygun,hem de buğulu göz makyajlarıyla çok güzel duracak joker bir renk. 

* Gelelim benim hayatımın ruju diye bahsettiğim renge; kendisi Pastel Day Long Lipcolor Kissproof serisinin 18 numarası oluyor şişesinde koyu pembe gözükse de benim dudaklarımda oldukça kırmızıya dönük bir renk alıyor (tamamen dudak rengimle alakalı) ama ben bu renge bayılıyorum. Bu ruju ne zaman sürsem mutlaka bi iltifat alıyorum. Okulda arkadaşlarım , annem ve hatta annemin arkadaşlarına kadar sürekli rujumun çok yakıştığını söyleyip numarasını istiyorlar. Kesinlikle benim gibi beyaz tenli veya sarışın olanlara 18 numarayı şiddetle tavsiye ediyorum. 
 


Eee madem hayatımın rujunu buldum dedim, dudağımda 18 numara varken çekilmiş bir iki fotoğrafımı koymazsam olmazdı. İşte bendeki duruşu bu şekilde şimdi aklımda bilgen tolis' imin videolarında gördüğüm 09 numaralı mat kırmızı var.
 Sizin favori renginiz hangisi? yorum bırakırsanız çok sevinirim :)


5 yorum:

  1. gerçekten çok güzelmiş sanırım bi rengini dayanamayıp bende alıcam:)

    YanıtlaSil
  2. 12 numarayı çok beğendim ...

    YanıtlaSil
  3. 12 numara gerçekten çok güzelmiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 17 numara alttaki bebeğim başlığa doğru yazmışım fotoğrafa 12 numara yazmışım sayende farkettim düzelttim hemen :-*

      Sil
  4. Vaktim yok diyorsanız ve sabah sürüp akşama kadar tazelemeden kalıcı makyaj arıyorsanız Day Long formülü tam size göre.

    Pastel Day-long Lipcolor ile gün boyu dilediğiniz gibi bir şeyler yiyin, için. Uzun süre kalıcı özelliği olan rujunuzun iz bırakmadığını ve renklerini canlılığını hiç kaybetmediğini göreceksiniz.

    YanıtlaSil