20 Ocak 2015 Salı

Rimmel London Match Perfection ikisi bir arada kapatıcı & aydınlatıcı

Bu zamana kadar hiç kapatıcı kullanma ihtiyacı duymamıştım ve kapatıcım da yoktu fakat makyajla yakından ilgilenmeye başlamam bir de uykusuzluktan artan göz morluklarım sebebiyle bünyede bir kapatıcı ihtiyacı doğdu.Watsons alışverişim sırasında görevlinin tavsiyesiyle aldım bu ürünü.Markası çok sevdiğim Rimmel olunca hiç tereddüt etmeden aldım.
Rimmel Kapatıcı Aydınlatıcı
Bendeki en açık rengi 010 ivory hem aydınlatıcı hem de kapatıcı olarak kullanılabilen çok hafif yapılı bir ürün.Fotoğrafta gördüğünüz gibi fırçalı bir ucu var.Ortasına bastırınca fırçasından ürün geliyor. *Fırçası kullanışsız bir fırça ben parmaklarımla uygulamayı tercih ediyorum.

*Hafif yapılı bir ürün olduğundan çizgilere dolma yapmıyor kapatıcılığıda ora seviyenin altında .Göz altında yoğum morlukları olanlar için tavsiye edemem. 

*Ben daha çok göz altımı aydınlatmak için kullanıyorum ve memnunum 

Alalı çok uzun zaman oldu ısrarla bitmiyor ne bereketliymiş! Ya da ben çok az sürüyorum bilemedim ama bitince tekrar almak istemem değişik ürünler denemek istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

Eğer uygun fiyatlı olsun yoğun kapatıcılığa gerek yok diyorsanız tavsiye ederim . Sizin memnun kaldığınız kapatıcınız hangisi? Tavsiyelerinizi bekliyorum :-*

3 yorum:

  1. stick kapatıcı kullanıyorum genelde ama bu tarz bişi bakıyordum açıkçası deneyebilirim.:)

    YanıtlaSil
  2. Benim en sevdiğim kapatıcı mac pro long wear ve garnier roll-on kapatıcı. Artık bu yazıdan sonra Garnier bitince rimmel london deneyebilirim ;)

    YanıtlaSil
  3. Canım mac pro long wear dan sonra rimmelin kapatıcılığı yetmiycektir diye düşünüyorum çünkü kapatıcılığı çok yeterli değil genelde göz altımı aydınlatmak için kullanıyorum ben de bitince garnieri denemek istiyorum :)

    YanıtlaSil