10 Ocak 2015 Cumartesi

Boyalı Röfleli Kuru Yıpranmış Saçlarımızı Canlandıralım !

Öncelikle yazdıklarımı benden başka okuyan birileri varsa çok mutlu olucam zira kendimi şakasına gülünmeyen adam kadar yalnız hissediyorum ! Neyse ben okuyucularım var gibi başlayım söze ;

Merhabalarr; bugün sizlere sağlıklı olduğunu düşündüğüm sarı saçlarıma nasıl kavuştuğumu anlatacağım.Biz kızlar hayatımızın bir döneminde illa ki bi kuaför kazığı yemişizdir .Bende üniversiteye başladığım yıl boya değmemiş kumral saçlarıma aralarına bikaç ton açık balyajlar attırmak isteyip kuaförden platin sarısı! ötesi sarı balyajlarla pişmaniye gibi uzayıp kopan saçlarla çıkmıştım.Saçlarım çok ama çok kuruydu internette yaptığım araştırmalar sonucunda Selective protek amminokeratin saç maskesinden herkesin övgüyle bahsettiğini gördüm ve koşa koşa gidip aldım.Gerçekten verdiğim parayı son kuruşuna kadar hak eden bir ürün olduğunu gördüm hayatımda kullandığım en güzel saç maskesi budur! Benim o kupkuru saçlarımı bile canlandırdı.

Belime kadar uzanan saçlarım olduğu için bu maskeyi haftada 1 ya da 2 kere uyguladım bitmesin diye.Fiyat olarak daha uygun içinde argan yağı bulunan bir maskeyle saç bakımımı desteklemek istedim bu da tabiki Avon'un agran yağlı saç maskesi ve serumu oldu. Bunlar gerçekten harika kokuyorlar ve fiyatından(7lira) çok daha üstün performans sergiliyorlar bence uygun fiyata bulabileceğiniz en güzel saç maskesi budur.

Gelelim selective amminokeratin maskem bittikten sonra aldığım ve çok memnun kaldığım Aussie'nin 3 dakikada mucize maskesine.Bu maske gerçekten 3 dakikada saçı mucize bi şekilde nemlendiriyor yatıştırıyorçBen çok memnunum zaten saçlarım sarı olduğu için en büyük derdim kuruluk gördüğünüz gibi .
Loreal'in mucizevi saç bakım yağı ise bittikçe aldığım asla vazgeçemediğim en favori saç ürünüm diyebilirim . Kullanımı çok kolay pompalı bir şişesi var banyodan çıktıktan sonra nemi alınmış saçlarıma uyguluyorum kuruturken ısıdan korunmasını sağlıyor ve fönün / düzleştiricinin pürüzsüz bir şekilde durmasını sağlıyor. Bunu saçlarımı kuru hissettiğim her zaman bir iki pompa sıkıp saçlarıma yedirdiğimde çok daha nemli ve ışıl ışıl oluyor saçlarım.

Buraya kadar kullandığım ürünler benim için zaruri fakat şuan yazacağım ürün keyfii canım istedikçe saçlarım extra parlak olsun istersem kullanıyorum.Yves Rocher saç güzellik iksiri içeriğinde frambuaz sirkesi var sirke dediğime bakmayın gerçekten harika kokuyor ne işe yarar derseniz saçlardaki matlığı alıyor ve ışıl ışıl sağlıklı bir parlaklık veriyor. Eğer bulamazsanız elma sirkesi de aynı işi görüyor.Tabi kokusuna dayanabilirseniz.
Neyse bence artık susmalıyım bırakırsanız sabaha kadar konuşabilirim konu saçsa ama burada bitiriyorum. 
*saçlarımda bu şekilde



5 yorum:

  1. Thank you so sweet
    I got to follow the blog♥

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, blogunuz hayırlı olsun. Sizi takibe aldım bana da beklerim..

    http://griipalyaco.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  3. saç konusuna kafayı takmış biri olarak yazına bayıldım ve çok faydalı buldum. takip etmeye başladım bile bende beklerim ;) sedosun.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım çok sevindim faydalı bulmana:) Bloguna da hemen geliyorum :)

      Sil